Mbulesa Pishinash

Një mbyllje pishine është zgjidhja ideale për këdo që dëshiron të shijojë pishinën e tij sipas dëshirës, në mëngjeset e ftohta të dimrit po aq sa në ditët e verës. Për të përmbushur të gjitha kërkesat, Verandair® ofron një mori mbulesash pishinash, që do të integrojnë pishinën me shtëpinë dhe kopshtin tuaj.

Përfitimet e mbulimit të pishinave

Mbulimi i pishinave ka shumë përfitime:
Mbrojtje optimale nga elementet natyrore (shiu, dëbora, era, etj.);

Kënaqësinë e mos shqetësimit në një ambjent të sigurt;

Balancim termik i siguruar nga izolimi dhe efekti serë;

Siguria e të pasurit gjithmonë ujë të pastër dhe të sigurt;

Një çati opsionale që hapet me rrëshqitje;

Zgjedhja midis një mbulese të ulët, të mesme , të ngritur ose mbështetur në mur.


15 Vjet Garanci për Strukturën e mbulesës

10 Vjet Garanci për Muret Anësore të mbulesës

5 Vjet Garanci për Aksesoret dhe Vidat

2 Vjet Garanci për Pjesën e Motorizuar