Shikoni modelet më të fundit për mbulim verandash dhe pishinash

Që nga themelimi i saj në vitin 1990, Verandair® ka ofruar, projektuar dhe ndërtuar jo më pak se 5000 veranda në Belgjikë, në Evropë, Afrikë dhe Amerikën e Veriut.

Mbulesat e Verandair® mund të përshtaten si për ambjentet personale ashtu edhe për biznese, meqë ato mund të përdoren si mbuluesa për pishina por dhe si mbulesa për restorante, bare, kafene, hotele etj.