Historik i shkurter i Kompanisë
Ndërtimi i verandave në një vënd me shi si Belgjika: kush do të kishte menduar, 28 vjet më parë, se ideja e çmëndur e Michel Lange-it do të godiste si një biznes i suksesshëm. Me vendodhje në Spy, Verandair® gjeneron një xhiro prej 4 milionë eurosh dhe punëson jo më pak se 30 persona, përveç 110 që janë personel i jashtëm. Nën drejtimin e Rudy Lange dhe motrës së tij Betty, e cila mori përsipër kompaninë nga babai i tyre në vitin 2010, kompania vazhdon të zgjerohet, duke eksportuar në vendet fqinje, si dhe në pjesën tjetër të Evropës, Afrikës dhe Amerikës së Veriut.

Deri më tani, Verandair® ka ndërtuar më shumë se 5,000 veranda bioklimatike të dizenjuara me porosi dhe prodhuar me materiale elegante, duke përdorur teknologjine më të fundit.


15 Vjet Garanci për Strukturën e mbulesës

10 Vjet Garanci për Muret Anësore të mbulesës

5 Vjet Garanci për Aksesoret dhe Vidat

2 Vjet Garanci për Pjesën e Motorizuar