Distributor ekskluziv për rajonin

Duke qenë të parët dhe të vetmit në Shqipëri që i ofrojmë këtij tregu cilesisht në rritje, jo thjesht një produkt të munguar, por të prodhuar 100% ne Belgjikë, synojmë të jemi lider në rajon në fushën e Mbulesave të Lëvizshme për Veranda dhe Pishina!